×

Choose language

Currently we have 13 positions!

Fødevarewatch 070817

Dansk fødevarekonkurrence tiltrækker internationale studerende

AF THOMAS MØRCH Offentliggjort 07.08.17 kl. 10:44

‘Det bæredygtige mejeris fremtid’ og ‘insekter som en seriøs forretning’ er blandt overskrifterne på fødevareudfordringer som studerende fra 17 lande i fællesskab skal løse. Danish Food Cluster er vært, når den nye begivenhed Innovatefood byder velkommen til internationale studerende fra 17 forskellige lande – heriblandt Indien, Brasilien, New Zealand, Indonesien og Tyskland.

Det skriver Danish Food Cluster i en pressemeddelelse. Arrangementet finder sted i Aarhus fra den 31. august til 1. september, hvor de studerende bl.a. skal dyste i en case konkurrence, mens der også vil være oplæg fra eksperter, der behandler seks virksomhedsudfordringer på åbne keynote sessions.

De seks teams af studerende og deres forskellige kompetencer er håndplukket til de specifikke virksomhedsudfordringer: “Vi har sammensat de seks teams i samarbejde med virksomhederne for at opnå de bedste løsninger. Vi har analyseret case beskrivelserne og på baggrund heraf i samarbejde med virksomhederne udvalgt de studerende, som har en egnet uddannelse baggrund, interesse og erfaring inden for feltet,” siger Mads Kinch Clemmensen, direktør og rekrutteringschef ved Foodjob Nordic i pressemeddelelsen.

Innovatefood.dk finder sted midt i den danske fødevarehøjtid, der i Aarhus omfatter Food Festival, Aarhus Festuge, European Food Venture Forum og i København Copenhagen Cooking og Better Food for More People.

_______________
Link to article here